Számítógépes látványterv készítés

Számítógépes látványterv készítésével segítünk Önnek, az elképzeléseit a rendelkezésre álló térbe illesztve a legoptimálisabb és legszebb forma kialakításában.

A terv készítéséhez:

  1. Vázlatrajz készítése a helyről

  2. Kérjük készítsen egy vázlatrajzot a kályha tervezett helyérõl, amely pontos méreteket tartalmaz (falból kiálló kémény, a tisztítóajtó helye, parapetfal, vagy ablak a kályha terében, szinteltérés vagy lépcsõ a padlóban, stb.). Ha túl bonyolult a helyszín, hívja ki az építõmestert helyszíni tanácsadásra és felmérésre.
  1. A kályha hangulatának kiválasztása

  2. Válasszon ki egy képet vagy rajzot, amilyen hangulatú kályhát szeretne (egyszerû - mozgalmas, hagyományos - modern, szimmetrikus - aszimmetrikus, szögletes - íves, ülõpadka csempébõl vagy vakolt, stb.).
  1. Gyártó kiválasztása

  2. Az üzletünkben válassza ki, hogy melyik gyártó csempéjéből szeretné építtetni a kályhát és egy rövid megbeszélés során egyeztetünk minden részletet (sarkok, párkányok, kályhaajtó, stb.).

Az egyedi látványterv készítése munkaigényes folyamat, kérjük akkor készíttesse, amikor már pontosan körvonalazódtak az elképzelései.
A számítógépes látványterv elkészítése 10.000 Ft. Ha a csempeanyagot cserépkályhájához, kandallójához nálunk rendeli meg, ezt az összeget jóváírjuk a végösszegből, így ingyenes lesz a látványterv elkészítése.

A tervet és a megrendelt anyagokat kérjük egyeztesse a kályhaépítõ mesterrel.

Ízelítő az általunk készített látvány tervekből